Deze functie is nog in ontwikkeling en in test je kunt op aanvraag laten activeren op uw omgeving, email ons naar info@sarasalonsoft.nl om aan te vragen.

Verkoop tegoed aan jouw klanten.

Verkoop een tegoed aan jouw klanten.  Hiermee kan je jouw klant bepaalde behandeling(en) aanbieden tegen gereduceerd tarief doordat de klant in 1x meer behandelingen inkoopt. bijvoorbeeld zontegoed, massagetegoed etc.  De aangekochte tegoed wordt op de klantenkaart gezet en dit blijft er op staan als een saldo. Iedere keer als jouw klant voor een de specifieke behandeling komt  wordt dit van de waarde afgeschreven. De rest van het bedrag blijft staan en is onbeperkt geldig.

Wisselgeld omzetten als tegoed

Indien je geen wisselgeld geeft maar dit als tegoed wil toekennen, is deze functionaliteit ook mooi toe te passen.

Hoe tegoed op te waarderen?
1. Open de klantenkaart;
2. Klik op het blokje creditsaldo, vul het klant tegoed in;
3. Klik Opslaan;
Als een klant een tegoed heeft dan verschijnt automatisch rechtsboven op de factuur.
 Hoe  te goed gebruiken?
  • Klik op groene knop “korting” in de factuurregel ( zie plaatje onder )
  • Vul  in veld tegoed, het gewenste bedrag in.
  • Klik op de knop toekennen.