1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Kassa
  4. Hoe werkt spaarpunten systeem?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Spaarpunten
  4. Hoe werkt spaarpunten systeem?

Hoe werkt spaarpunten systeem?

Van uw klanten loyale klanten maken, die vaker terugkomen en meer besteden, u gaat het bereiken met het SARA Salonsoft Spaarsysteem.

Bij ieder bezoek aan uw salon wordt de besteding van uw klant geregistreerd en afhankelijk van de bestedingen in uw schoonheidssalon beloont u uw klanten met spaarpunten. U beloont de klant met spaarpunten, uw klant beloont u met vaker terugkomen en een grotere besteding.  Met uw eigen spaarsysteem zorgt u er voor dat uw klanten bij u blijven terugkomen.

1.Hoe spaarpunten programma in te stellen?
2.Hoe Spaarpunten gebruiken?
3.Hoe spaarpunten tegoed tonen?

Voer onderstaande stappen uit om het spaarprogramma in gebruik te nemen.

1 Hoe spaarpunten programma in te stellen?

• Ga naar KASSA module
  • klik op button INSTELLINGEN links onder.
  • Klik op tab spaarpunten

Tab spaarpunten. Hiermee configureer je de spaarpunten. Waarop spaarpunten te verdienen zijn , en hoeveel verdiend kunnen worden.

Met deze gegevens kun je een spaarprogramma samenstellen.

Voorbeeld bij verkoop van elke product van 1 euro verdiend de klant 1 spaarpunt.

De waarde van 1 spaarpunt is 2 cent.

Met bovenstaande voorbeeld instellingen waarde van 2 cent, zou je de volgende spaarprogramma tekst op je website kunnen vermelden:
Je kunt de spaarpunten per 50 stuks (of veelvoud hiervan) inleveren. Elke 50 spaarpunten zijn € 1,- waard. Wanneer je bijvoorbeeld 100 spaarpunten hebt verzameld is dit € 2,- waard, 250 punten € 5,- en 500 spaarpunten € 10,-. De verzamelde spaarpunten kun je bij aankoop inwisselen voor een korting op een product. Wanneer je minimaal 50 spaarpunten hebt verzameld kun je van een korting gebruik maken.

2 Hoe kan de klant spaarpunten gebruiken?
* Open een bon van een klant.
* Klik op korting knopje (in een verkoopregel) deze opent kortingvenster.
Voer het aantal spaarpunten in.
Klik op groene knop korting

in de verkoopregel zie je hoeveel punten je hebt ingezet.
Na afrekenen wordt het spaarsaldo van de klant automatisch bijgewerkt.

SPAARPUNTEN_2
  1. Hoe Spaarpunten tegoed in te zien?

Het spaarpunten saldo vindt u in de klant profiel.