Met geplande e-mail systeem kun je gepersonaliseerde automatisch e-mails versturen.

Verjaadagsbericht, automatisch op de verjaardag van je klant verstuurt
Nieuwe klant, een welkomst bericht voor nieuw klanten
Laatste bezoek, klanten welke tijdje niet meer in salon zijn geweest een uitnodiging versturen
Beoordelingen, klanten die een behandeling hebben gehad een beoordeling verzoek versturen.

1. ga naar beheer > marketing > klik op tab geplande berichten
    Je komt in de lijst van mogelijk geplande berichten.
  1. klik op type geplande bericht je wilt aanpassen. Je kunt tekst en afbeelding personaliseren.
  2. Onder tab versturen kun je bericht activeren zodat deze wordt verstuurd en verstuur criteria , aantal dagen.

Hoe afbeelding aanpassen?

1. . door button Kop afbeelding te klikken
  2. klik vervolgens op bestand toevoegen om je eigen afbeelding te selecteren
  3. Klik toevoegen aan bericht.