Met het nieuwsbrief systeem kan je snel en eenvoudig professionele e-mail nieuwsbrieven maken en versturen. Naar al uw klanten of specifieke klanten. In dit document een uitleg van de werking ervan.

Hoe een nieuwsbrief maken ?

1. ga naar Beheer > Marketing
2. Klik op button nieuw en kies voor type Nieuwsbrief

3. En maak je bericht. voer je onderwerp in. Met button afbeeldingen kun je afbeeldingen toevoegen aan je bericht.

klik button afbeeldingen (1) en vervolgens op bestand kiezen (2)
klik op toegevoegde foto en klik button voeg in bericht.

(Je kunt tussentijds opslaan met button opslaan.)

Hoe je nieuwsbrief versturen ?

klik op tab versturen

1. Stuur eerst een tekstbericht naar je eigen email om bericht te controleren.
  2. Als bericht goedgekeurd is verstuur het bericht naar je klanten
    Klik button Klanten zoeken
  3. 3.Klik op button verstuur

Verzonden berichten

Hoe kunt u zien of iemand uw nieuwsbrief heeft gelezen?

1. ga naar BEHEER > Verstuurde berichten
  2. Zoek uw bericht op
  3. Check wat de status is, als deze status [gelezen] heeft dan heeft de klant uw nieuwsbrief gelezen