Ga naar BEHEER > MEDEWERKERS en klik op een medewerker waarmee een Google agenda gekoppeld moet worden en volg onderstaande stappen:

1. onderaan de medewerker scherm, druk op de knop [Koppel een Google agenda]

2. Google toont je beschikbare accounts.
Kies een Google account waarmee je wilt koppelen, daarna wordt er om een toestemming gevraagd druk op Toestaan.

3. kies hierna een Google agenda waarmee SARA moet synchroniseren en druk op [koppel deze agenda]

Hierna worden de agenda’s gesynchroniseerd.
Daarna zie je als het goed onderstaande.
2 weg sync koppeling. Om de 10 min worden de agenda’s automatisch bijgewerkt.

google koppeling2

Gemaakte afspraken in SARA komen in de gekoppelde agenda en gemaakte afspraken in Google agenda komen automatisch in SARA als niet beschikbaar.