Vanaf nu is het mogelijk om de SARA SalonSoft verwerkersovereenkomst te ondertekenen , voor het verwerken van persoonsgegevens van je klanten in SARA SalonSoft.

De verwerkersovereenkomst is een belangrijke overeenkomst in het kader van de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). Deze wet gaat 25 mei a.s. in. Als Salon/praktijk ontvang je van je klanten persoonsgegevens, bijvoorbeeld een naam, adres woonplaats, email.  Je bent dus verantwoordelijk voor het correct opslaan en verwerken van deze gegevens zodat de privacy van je klanten gewaarborgd is.   Het is daarom belangrijk om goede afspraken te maken met partijen waar je deze gegevens verwerkt.

SARA SalonSoft  is de verwerker van je persoongegevens. Daarom is het belangrijk dat je met ons een verwerkersovereenkomst afsluit. Hierin maken we afspraken over wat wij met deze gegevens mogen doen en hoe we omgaan met datalekken. We hebben gezorgd dat je deze eenvoudig in de SARA applicatie kunt inzien en digitaal kan ondertekenen.

Om de verwerkersovereenkomst te ondertekenen ga je als eigenaar naar: Beheer > Mijn Abonnement  > Verwerkersovereenkomst. Daar kun je de overeenkomst lezen, accepteren en  ondergetekende versie downloaden voor je eigen administratie.

Onderaan de overeenkomst klik op de knop “Akkoord” om de overeenkomst digitaal te ondertekenen.

 

Heb je vragen over de verwerkersovereenkomst? Stuur ons dan een e-mail op support@sarasalonsoft.nl