Online kadobonnen  verkopen is een geweldige manier om de winst van uw salon te verhogen, zelfs als het afsprakenboek vol is of als de salon tijdelijk gesloten is. Met SARA salonsoft kunt u online kadobonnen gaan verkopen, zodat uw klanten hun huis niet eens hoeven te verlaten om een ​​speciale traktatie voor zichzelf of hun dierbaren te krijgen. Ze kunnen eenvoudig online het bedrag van kadobon selecteren en online betalen.

Het is een handige oplossing voor uw klanten en een goede manier om uw winst te vergroten en de financiële stabiliteit te behouden.

Je moet hiervoor wel een Mollie account hebben. Zie support artikel:
Hoe online betalen activeren?

Hoe gaat het in zijn werk?

ga naar  beheer > online reserveren > Webshop

1. kopieer de online kadobonnen app link door button kopieer te klikken.
2. ga naar je website, of social media pagina en gebruik deze link.

Wat ook mogelijk is om de link in je marketing bericht te gebruiken.
zie support Hoe een servicebericht aanmaken en versturen ?

Hoe kan een klant een online kadobon kopen ?

Als de klant vervolgens op de link klikt, start de online kadobonnen app.
Waarmee de klant eenvoudig online een kadobonnen kan kopen.

1. Klant kiest een kadobon waarde of voert een eigen bedrag  in.
  2. Klant voert zijn persoonlijke gegevens in
  3. Klant klikt op knop Koop kadobon

4. Vervolgens kan de klant eenvoudig kadobon online betalen.

5. Na een juiste betaling ontvangt de klant zijn kado bon met unieke code en waarde  in zijn email.
Waarna de klant direct een afspraak in kan inboeken in de toekomst, om een behandeling in te boeken.

Zie ook:

Hoe kan een klant zijn kadobonnen verzilveren ?

Tagged: