Dit artikel legt stap voor stap uit hoe je de code kunt generen voor de boekingapp frame welke je op website kunt plaatsen.

ga naar beheer > online reserveren. klik op tab frame.

1. stel een passende kleur in welke past bij je website, stel eventueel de breedte en hoogte in. Je ziet aan de rechterkant direct een voorbeeld.
  2. Wanneer naar wens, klik op groenbutton onderaan om de code te kopiëren
  3. Login op je website en ga naar betreffende pagina waar de frame moet komen en plak de code.

Hoe boekingapp als frame op WIX website zetten?

Hoe boekginapp als frame op wordpress website plaatsen?

Als je van online betalen gebruikt maakt is het advies geen gebruik te maken van iframe optie. In verband met de privacy en veiligheid is het niet toegestaan om het betaalscherm van Mollie te gebruiken in een iFrame. Omdat klanten niet kunnen zien op welke pagina er daadwerkelijk wordt betaald hebben wij er voor gekozen om dit niet toe te staan. De klant zal moeten worden doorgestuurd naar ons betaalscherm in een nieuw tabblad of venster.