Dit artikel legt stap voor stap uit hoe je de code kunt generen voor de boekingapp button welke je op website kunt plaatsen.

ga naar beheer > online reserveren. klik op button tab.

1. Configureer een button, stel de formaat button in, kies een button kleur
  2. Wanneer naar wens, klik op groenbutton onderaan om de code te kopiëren
  3. Login op je website en ga naar betreffende pagina waar de button moet komen en plak de code.

Hoe boekingapp als frame op WIX website zetten?

Hoe boekginapp als frame op wordpress website plaatsen?

natuurlijk kun je ook je eigen button gebruiken. Zie daarvoor tab boeking link welke je eigen button kunt verwerken.